Lypossage®


Lypossage is een techniek voorfiguurcorrectiezonder medisch ingrijpen. Het helpt uw figuur te verstevigen zonder ingrijpende chirurgie. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt de huid van heupen, billen, benen, armen en buik strakker en mooier en wordt de omvang minder. Tevens helpt debehandeling het lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht. Metlypossage val je niet af, maar je verliest gegarandeerd wel centimeters inomvang. Lypossage wordt daarom ook het alternatief voor liposuctie genoemd. Tevens is er lypossage voor gezicht en hals. De massage heeft hier voornamelijk een liftende werking op de huid, waardoor je er jonger uit zult gaan zien. De massage is o.a. goed voor de doorbloeding, onderkin, overhangende wenkbrauwen, slappe wangen en gaat de huidveroudering tegen.

Met lypossage ga je erniet alleen beter uitzien en je veel energieker voelen, maar zit je ook letterlijk en figuurlijk veel beter in je vel.

De besteresultatenbereik je met minimaal 10 behandelingen. De behandelingen kunnen in het begin wat gevoelig zijn, maar de resultaten zijn buitengewoon. De meeste vrouwen zien hun kledingmaat met 1 a 2 maten afnemen.

Gezonde voeding en regelmatig bewegen zal zeker bijdragen aan een beter resultaat. Bij overgewicht is het raadzaam om tegelijkertijd een afslankkuur te volgen.


Lypossagebehandelingen duren ongeveer 30 minuten en worden in principe uitgevoerd in een serie van tien, verspreid over vijf weken.

Het beste resultaat wordt bereikt als je 2 keer in de week komt voor een behandeling. In het eindconsult worden alle resultaten
doorgenomen en besproken. Om jouw resultaten te behouden adviseren wij om 1 keer per 2 maanden eenonderhoudsbehandeling van 2 sessieste nemen.


De behandeling is onderverdeeld indrie zones. Een combinatie van deze zones is mogelijk in overleg.

Zone I omvat de bovenbenen, buik en billen.

Zone II omvat de rug en armen.

Zone III omvat het gezicht en de hals.

In het gezicht kan de huid rond de ogen opgezet zijn door vocht; na een behandeling zal dit minder zijn. Hangende oogleden worden minder en vocht verdwijnt uit een opgeblazen gezicht. De liftende werking van lypossage komt door het bewerken van het laagje rond de spieren (fascie genaamd) die elastischer worden en de spieren glad trekken.
Lypossage kan veilig door de meeste mensen worden ondergaan. Het is veiliger dan een chirurgische ingreep als lyposuctie (het wegzuigen van vet). Mocht u toch voor dat laatste kiezen dan kan lypossage voor en na een lyposuctieprocedure zeer behulpzaam zijn.


LYPOSSAGE PLUS

Lypossage Plus zijn extra behandelingen die gecomineerd worden met de gewone lypossagebehandeling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van cavitatietechniek (ultrasound)

Cavitatie is een niet-invasieve techniek (zonder operatie) om het lichaam vorm te geven en het volume te verminderen, waarbij gelokaliseerde vetafzettingen worden geëlimineerd.
het wordt aanbevolen voor iedereen die zijn of haar uiterlijk wilt verbeteren zonder operatie.

resultaten cavitatiebehandeling:

  • vermindering van diffuus en gelokaliseerd vetweefsel
  • verbetering van de teint en elasticiteit
  • geeft het lichaam vorm
  • bodylift
  • vermindering van striae
  • centimeters verlies in het behandelingsgebied

Je zult verbaasd staan door het buitengewone resultaat van een lypossage Plus kuur.

De Plus gebieden kunnen bestaan uit de buik of de bovenbenen, heupen en billen.

Ook bij lypossage Plus bestaat een kuur uit 10 behandelingen. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. In het eindconsult worden alle resultaten besproken.


Lypossagespecialisten zijn speciaal opgeleide massage- en lichaamstherapeuten en alleen zij mogen de term ‘Lypossage’ in hun praktijk voeren en de behandelingen toepassen.

Lypossage Plus is de intensieve vorm van lypossage. De behandeling bestaat uit een behandeling PLUS een extra behandeling, op de door jouw uitgekozen zone, met gebruik van cavitatietechniek. Masseren met de cups zorgt voor een nog betere doorbloeding en een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor wordt cellulite en vet ophoping extra aangepakt en wordt de huid strakker.

Ook bij lypossage Plus bestaat een kuur uit 10 behandelingen. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Het beste resultaat wordt bereikt als je twee keer in de week komt voor een behandeling. In het eindconsult worden alle resultaten besproken. Om uw resultaten te behouden adviseren wij 1 of 2 keer per maand een onderhoudsbehandeling te nemen.

De Plus gebieden kunnen bestaan uit de buik of de bovenbenen, heupen en billen.

Je zult verbaasd staan door het buitengewone resultaat van een lypossage Plus kuur

Hoe kan ik beginnen?

Maak vandaag nog een afspraak om te weten te komen of het wat voor u is.

Mail:info@total-balance.nl of bel: (+31) 0640836724

Lypossage en lypossage Plusvereiseneen specialistische scholing en mag alleen worden uitgevoerd doorspeciaal daarvoor getrainde en gecertificeerde massagetherapeuten.