Aroma Touch massage


De AromaTouch massage is een zeer zachte massagemethode, waarbij gebruik wordt gemaakt van uiterst hoge kwalitatieve essentiële oliën. De kracht van dōTERRA’s AromaTouch Techniek zit in de dieptewerking waarbij de essentiële oliën langs de energiebanen en reflexpunten van de rug en de voeten worden aangebracht. Doelstelling van deze bijzondere behandeling is het lichaam helpen om de balans te herstellen, het bevorderen van het welzijn van het lichaam waardoor fysieke en emotionele stressoren verminderen en het geven van ondersteuning aan een gezond functionerend zenuwstelsel. 
De AromaTouch™ Techniek, ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën, omvat 4 primaire stappen:
Stress vermindering
Verbetering van immuunsysteem
Vermindering van ontstekingsreacties
Homeostase. (Lichamelijk en mentaal balans)

Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde
olie, met ieder zijn eigen specifieke werking, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond, emotioneel en fysiologisch functioneren.

1. Stress management

Balance: Werkt aardend en creëert een gevoel van rust en welzijn.
Ingrediënten van de essentiële oliën: Spar, Kamferhout, Frankincense (wierook)Blauwe Boerenwormkruid, Blauwe Kamille op basis van dōTERRA’S gefractioneerde kokosolie. Geeft met zijn verleidelijke geur een gevoel van rust.

Lavendel: werkt ontspannend, kalmeert lichaam en geest, bevordert het bewustzijn, gezondheid, liefde, tevredenheid en geeft een algemeen gevoel van welbehagen. Verzacht pijn.


2.Verbetering immuunsysteem

Melaleuca (Tea Tee): Ondersteunt het immuunsysteem, werkt zuiverend, is antibacterieel en schimmelwerend,heelt wonden, infecties en huidproblemen

On Guard: Ondersteunt het immuunsysteem. Werkt reinigend, is verkwikkend en stemmingsverhogend
Ingrediënten van de essentiële oliën: Wild Orange, Kruidnagel, Kaneel, Rosemarijn en Eucalyptus.


3.Vermindering van ontstekingsreacties


AromaTouch: Ontspant de spieren, vermindert spanningen, kalmeert de geirriteerde huid, versterkt de bloedcirculatie, ondersteunt de soepelheid van de ledematen.

Ingrediënten van de essentiële oliën: Basilicum, Grapefruit, Cipres, Majoraan, Pepermunt en Lavendel.

Deep Blue: Pijnstillend en ontstekingsremmend. Verzachtend en verwarmend voor pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten.
Ingrediënten van de essentiële oliën: Wintergroen, Kamfer, Pepermunt, Blauwe Boerenwormkruid, Duitse Kamille, Helichrysum en Osmanthus.

 

4.Homeostase


Wild Orange: Geeft kracht en energie, revitaliseert, kalmerend en opbeurend, brengt gevoel van geluk
Ondersteunt spijsvertering, huid en emotionele balans.

Pepermunt: Zorgt voor alertheid en focus, geeft energie, vermindert pijn en koorts.
Ondersteunt het spijsverteringsysteem, luchtwegen en zenuwstelsel. Het brengt je terug in het nu.

Wie zich heeft laten verwennen met een AromaTouch-massage, voelt zich na afloop heerlijk ontspannen en zal nog uren nagenieten van de werking van de oliën.
De massage duurt ca. 45 minuten per behandeling.

 

AromaTouch voor kinderen


De AromaTouch behandeling is ontworpen voor alle leeftijden! Dus ook kinderen kunnen profiteren van een heerlijke ontspannende massage. Het heeft dezelfde werking op kinderen als op volwassenen. De 8 oliën in samenwerking met de zachte aanraking kunnen een doelgerichte ondersteuning geven daar waar het nodig is. Bij kinderen gebruik ik dezelfde olie, maar in mindere hoeveelheid i.v.m. de grootte van het lichaam. Het fijne is dat jij als ouder gewoon in de ruimte erbij zit, waardoor jij ook de aroma’s tot neemt!


Help! Wat trek ik aan?


De massage wordt gegeven op je hoofd, je rug en je voeten. Je broek mag je aanhouden, dus ik raad je aan om lekker en loszittende kleding te dragen. Tijdens de behandeling word je haar wat vettig door de olie. Houdt daarom rekening met eventuele andere afspraken die je erna wilt plannen.